top of page

Waarom je voor mij kiest

_MG_0151.jpg
logo-veertje-geel.png

In onze sessies gaan wij samen jouw kracht hervinden, waardoor jij weer kunt zijn wie je werkelijk bent!

 

 • Van nature heb ik een enorme interesse in de mens en wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ook gedrag dat er uit ziet als 'slecht' of 'abnormaal' eigenlijk een verkapte roep om liefde is. En dat er altijd wat diepers aan ten grondslag ligt waarom je doet, praat en denkt op jouw manier.
   

 • Door mijn achtergrond in de corporate wereld weet ik hoe het er daar aan toe gaat en begrijp ik de cultuur en werkdruk. Ook kan ik hierdoor goed de brug maken tussen het hoofd en het hart, waardoor je naast het denken ook kunt gaan voelen.

 • Zelf heb ik na mijn vaders overlijden op mijn 7e ruim 20 jaar mijn hart op slot gehad en rond gelopen met diep weggestopte gevoelens van o.a. verdriet, woede en wrok.

  Dit uitte zich op allerlei gebieden in mijn leven, bijvoorbeeld in de overtuiging dat je altijd sterk moet zijn en niet kwetsbaar mag zijn en in de moeilijkheid om echt te verbinden.
  Ook was ik door de opgekropte emoties (van binnen) snel geïrriteerd en continu gespannen.

  Ik zocht mijn geluk onbewust vooral in druk zijn: veel werken, veel studeren en daarnaast veel sociale activiteiten en feestjes.


  Ook deed ik alles behalve voelen. Door mijn eigen pad weet ik hoe bevrijdend het kan zijn om dat wel te gaan doen.

   

 • Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar hun authentieke zelf, zodat meer mensen hun leven kunnen optimaliseren en weer bezieling voelen.

  Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ervaringen en mijn switch vanuit de corporate wereld weet ik waar ik over praat en van daaruit begeleid ik nu anderen. Ik geloof namelijk dat je anderen alleen kunt helpen tot waar je zelf bent geweest.

 • Als Transformatief Coach begeleid ik nu mannen en vrouwen door middel van zowel kennis delen als laten voelen, waarbij veiligheid en verbinding voor mij voorop staan en humor niet mag ontbreken.

Herken jij je hier in en ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Mijn achtergrond

Transformatief Coach (Bridgeman)

Begeleiden van mensen naar een lichter leven, door middel van bewustzijnsontwikkeling en tegelijkertijd het transformeren van belemmerende overtuigingen, (emotionele) blokkades en trauma's. 

OERsterk Coach

Begeleiden van mensen op het gebied van (preventieve) gezondheid optimalisatie en het voorkomen/verlichten van symptomen door het aanpakken van de echte oorzaak (in plaats van symptoombestrijding) op basis van 4 pijlers: zingeving & mindset, beweging, ontspanning en voeding.

Internal Coach binnen Heineken

Coachen van medewerkers met betrekking tot uiteenlopende issues waar zij tegen aan lopen.

Naast bovengenoemde ervaring heb ik meerdere (post-)masters behaald in International Business, Financial Management en Accounting.

Ook heb ik 7 jaar werkervaring in audit en consultancy bij KPMG en Heineken.

pexels-artem-saranin-1496373.jpg

Ervaringen

"Vera voelt voor mij als een toegankelijke coach, ze zorgt voor een ontspannen en veilige omgeving waarin zij oordeelloos luistert. Hierdoor durf ik te zeggen wat ik op m'n hart heb.

 

In het begin van de sessie wist ik nog niet waar het heen ging. Vera stelde veel vragen waardoor ik veel kon vertellen over mezelf en mijn situatie.

 

Vera geeft mij het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd is, ze vraagt veel door, waardoor ik aan het denken word gezet en we samen tot de kern komen van een issue waar ik mee worstel. Vervolgens pakt zij heel ontspannen dit issue aan en helpt ze mij dit op te lossen.

Hele fijne, warme sessie. Aanrader!"

Maarten

bottom of page