top of page

Levenscoach & podcast

logo-veertje-geel.png

Mijn naam is Vera Zieleman en als levenscoach is het mijn missie om rouw – en de complexiteit er van – bespreekbaar te maken en om anderen te helpen om hun rouwproces lichter en draaglijker te maken.

Dit doe ik enerzijds door mijn coaching, met een focus op rouw, maar vooral met een focus op het leven. Om als nabestaande weer volop in het leven te stappen, na misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenis uit je leven.

 

Anderzijds doe ik dit door mijn podcast Altijd Verbonden, waarin ik in gesprek ga met nabestaanden die een dierbare hebben verloren door suïcide. Dit is ontstaan uit mijn eigen behoefte na het overlijden van mijn lieve zus in april 2022 door suïcide.

Zie de pagina Podcast voor de afleveringen en het beluisteren er van.

Ik ben een gekwalificeerd Transformatief Coach (opgeleid door Robert Bridgeman) en zit nu in het laatste deel van de opleiding tot Regressie- en Reïncarnatietherapeut (School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland), waarmee ik mij verder en breder verdiep.

Door het jong verliezen van mijn vader (toen ik 7 was) en het recente overlijden van mijn zus (op mijn 31e) heb ik veel ervaring met rouw. Zo weet ik door mijn eigen ervaringen wat voor enorm verschil het kan maken wanneer je met je rouw 'aan de slag gaat'.

 

Dit in combinatie met mijn scholing tot coach/therapeut maakt dat ik mij in mijn coaching focus op rouw, maar meer nog op leven. Om als nabestaande weer volop in het leven te kunnen stappen, na het verlies van een dierbare.

Plan een gratis 15 minuten kennismakingsgesprek in om kennis te maken!

Voor wie is deze coaching bedoeld?

logo-veertje-grijs.png

In mijn coaching werk ik met cliënten met een focus op rouw. Het proces en alle emoties die er bij komen kijken wanneer je een dierbare verliest is bijna niet in woorden uit te drukken.

 

Wanneer de tijd daar is en je voelt dat je in je rouwproces wat hulp kunt gebruiken, kunnen wij coaching sessies aan gaan.

In de sessies gaan we aan de slag met jouw rouw en alle emoties die daarbij komen kijken. Er is ruimte om ze te doorvoelen en te uiten, zodat er weer een beetje ruimte kan ontstaan. Door in de sessies te werken met herbeleving kan er alsnog geuit worden wat eerder misschien niet kon of lukte.

Door niet alleen op mentaal niveau te werken, maar ook op emotioneel, fysiek en energetisch niveau zorgt een sessie niet alleen voor inzicht op mentaal vlak, maar vooral ook voor het integreren van een situatie op diep lichamelijk en emotioneel vlak.

Zelf heb ik in mijn rouwproces na het overlijden van mijn zus ervaren hoe slechts één sessie al een wereld van verschil kan maken.

Rouw zal naar mijn mening nooit helemaal af zijn, maar het kan hierdoor wel iets minder zwaar voelen en iets draaglijker worden.

Zie ook ervaringen van anderen onder Ervaringen.

Mijn achtergrond

logo-veertje-geel.png

Na meerdere (post)master opleidingen voltooid te hebben op het gebied van Accounting, International Business en Financial Management heb ik 7 jaar gewerkt in de financiële wereld, voor toonaangevende bedrijven als KPMG en Heineken.

Van binnen voelde ik echter al lange tijd dat dit niet was waarvoor ik op de wereld was gekomen en na 7 jaar besloot ik dat het tijd was voor verandering. Mijn lichaam gaf bovendien fysiek aan dat ik niet langer dit werk kon doen.

In 2021 zei ik mijn baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden op, zonder te weten op welke manier ik de komende jaren aan mijn geld zou komen.

Dit is nog steeds één van de beste keuzes in mijn leven geweest.

De laatste jaren heb ik meerdere coachopleidingen met succes afgerond, waaronder Transformatief Coachen Opleiding aan de Bridgeman Academy.

Momenteel ben ik mij nog breder en verder aan het verdiepen door het volgen van de opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut bij de School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland (SRN).

Met name het gebied van trauma en hoe dit (onbewust) kan doorwerken heeft mijn interesse, maar vooral hoe je met dit trauma kunt werken waardoor de impact er van in het huidige leven minder wordt.

Ook ben ik er heilig van overtuigd dat je naar de wortel van het huidige probleem mag gaan in plaats van bijvoorbeeld het probleem alleen 'bestrijden' met medicatie. Dit is dan ook hoe ik in mijn coaching werk.

In de afgelopen 4 jaar heb ik mij veel bezig gehouden met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik veel innerlijk werk gedaan met betrekking tot de rouw en het verdriet van mijn vaders overlijden, wat er ruim 20 jaar later nog altijd zat.

De laatste 1,5 jaar stonden vooral in het teken van mijn zus tijdens haar 5 maanden lange 'psychische ziekbed' en het rouwproces dat volgde na haar overlijden.

De podcast Altijd Verbonden (zie pagina Podcast) is hier onder andere uit voortgekomen.

Mocht je meer willen horen over mijn eigen verhaal, dan nodig ik je uit om mijn eigen aflevering (aflevering 1) te beluisteren.

Praktische informatie

Elke sessie duurt 1,5 tot 2 uur. We werken met jouw ingebrachte thema('s).

Wanneer je voor het eerst komt starten we met een uitgebreide intake, waarin we duidelijk krijgen waar je aan wilt werken. Ook geeft de intake ons de kans om elkaar te leren kennen en af te stemmen of en hoe we verder gaan met elkaar. Samen stemmen we ook de frequentie van de sessies af op jouw proces en wensen.

In de sessies na de intake gaan we na een kort voorbereidingsgesprek en met de informatie uit de intake terug naar die momenten die als traumatisch zijn ervaren, om zo door de herbeleving en onder mijn begeleiding delen te neutraliseren en te helen, waardoor je in het huidige leven minder last zult ervaren.


Tijdens een herbeleving in een sessie ben je je altijd tegelijkertijd bewust van jezelf in het verleden én van jezelf in het heden. Hierdoor houd jij altijd de controle.

Door het herbeleven, verwerken en integreren van de tot nu toe onverwerkte ervaringen krijg je de kans om gedachten, emoties en gevoelens te uiten die nog geuit willen worden.

Een sessie zorgt op deze manier niet alleen voor inzicht op mentaal niveau, maar vooral ook voor het integreren van een situatie op diep lichamelijk en emotioneel niveau.

Hoeveel sessies?

 

Ik werk met een minimum van twee sessies, waaronder de intake en een eerste regressie

sessie.

Verdere informatie

Een sessie van 1,5 - 2 uur is €110,-.

De makkelijkste manier om een sessie te boeken is om mij een bericht via de Contact pagina te sturen of een mail naar contact@verazieleman.nl.

Ik wil je vragen om mij alvast van de volgende informatie te voorzien:

·       Korte beschrijving van waar je aan wilt werken;

·       Dag en dagdeel dat jou het beste uit komt;

·       Je emailadres en telefoonnummer;

·       Eventuele overige vragen.

 

De betalingen kunnen door middel van cash of via bankoverschrijving (waarbij je een factuur ontvangt) worden voldaan.

De locatie van de praktijkruimte is in Zwolle.

Ervaringen

"Vera voelt voor mij als een toegankelijke coach, ze zorgt voor een ontspannen en veilige omgeving waarin zij oordeelloos luistert. Hierdoor durf ik te zeggen wat ik op m'n hart heb.

 

In het begin van de sessie wist ik nog niet waar het heen ging. Vera stelde veel vragen waardoor ik veel kon vertellen over mezelf en mijn situatie.

 

Vera geeft mij het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd is, ze vraagt veel door, waardoor ik aan het denken word gezet en we samen tot de kern komen van een issue waar ik mee worstel. Vervolgens pakt zij heel ontspannen dit issue aan en helpt ze mij dit op te lossen.

Hele fijne, warme sessie. Aanrader!"

Maarten

bottom of page