top of page

Coaching - rouw

pexels-rafael-barros-3126574.jpg
logo-veertje-geel.png

In  de 1 op 1 coaching sessies focus ik mij op rouw. Door het overlijden van zowel mijn vader als mijn zus (twee van de meest dierbare personen in mijn leven) heb ik zelf veel ervaring met rouw en hoe je hier mee om kan gaan.

Zo weet ik door mijn eigen ervaringen wat voor enorm verschil het kan maken wanneer je met je rouw 'aan de slag gaat'.

 

Ook heb ik zelf aan den lijve ondervonden wat het met je doet wanneer je rouw (onbewust) weg duwt, in vergelijking met wanneer je wel de tijd en ruimte neemt om het verdriet te voelen en te uiten.

Hoe donker het ook lijkt, uiteindelijk gaat de zon echt weer schijnen
 en kun je ook echt weer gaan genieten.

In deze sessies werk ik voornamelijk met regressie- en reïncarnatietherapie, waarbij we niet alleen werken op mentaal niveau, maar ook op emotioneel, fysiek en energetisch niveau.

Werkwijze

We werken met jouw ingebrachte thema. De therapie begint met een uitgebreide intake van 1,5-2 uur. Na de intake stemmen we af of we een traject met elkaar aan gaan en stemmen we de frequentie van de sessies af op jouw proces en wensen. Gemiddeld gezien vinden de sessies om de drie weken plaats.

In de sessies na de intake (elk ook rond de 1,5-2 uur) gaan we na een kort voorbereidingsgesprek en met de informatie uit de intake terug naar die momenten die als traumatisch zijn ervaren.


Tijdens een herbeleving in een sessie ben je je altijd tegelijkertijd bewust van jezelf in het verleden én van jezelf in het heden. Hierdoor houdt jij altijd de controle.

Door het herbeleven, verwerken en integreren van de tot nu toe onverwerkte ervaringen krijg je de kans om gedachten, emoties en gevoelens te uiten die nog geuit willen worden.

Een sessie zorgt op deze manier niet alleen voor inzicht op mentaal niveau, maar vooral ook voor het integreren van een situatie op diep lichamelijk en emotioneel niveau.

Heb je het gevoel dat ik wat voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via onderstaande knop of de contact pagina.

bottom of page